Uniek spektakel, slechts 3 concerten in Nederland

The Theatre College Concert Tour with

THE ICEMAN (WIM HOF)
CHRIS HINZE AND FRIENDS

 

Een unieke combinatie van intrigerende film beelden, boeiende betogen en bijzondere muziek (fluiten, didgeredoo, gongs, gitaren, trommels). Deze voorstelling is uniek omdat hij niet in een hokje is samen te vatten.


Wim Hof: Chris Hinze een held uit mijn verleden! De dwarsfluitist die op mijn netvlies gebrand staat. Hij inspireerde mij en vele anderen. Plots ben ik zelf ook een held geworden. Mijn methode en de rechtstreekse invloed op het autonome zenuwstelsel slaat wereldwijd aan. Het gaat er om dat wij meer kunnen, dan wij denken. Dat laten wij keer op keer zien middels de wetenschap. En mensen die deze methodiek praktiseren komen daardoor veel beter in het leven te staan. De voorstelling die wij geven is van vreugde, muziek, pijn en angst en hoe daar doorheen te komen.


Onze uitdaging is jullie mee te nemen in een verhaal zo duidelijk, dat de geest zich meer dan ooit te voren, vernieuwt. Dat is onze challenge! Het leuke is dat ik bekend sta als de Iceman en niet als muzikant, maar juist daarin, vindt mijn ziel heel veel expressie. “Common ground between me and Chris, known as artists International. We are soulbrothers!”


Chris Hinze: Wim Hof kwam bij toeval op mijn pad. Er was onmiddellijk een klik. Nadat ik mij in hem had verdiept en hem persoonlijk had leren kennen, was ik verkocht. Zijn methode om de mens sterker en gezonder te maken volg ik op de voet. Iedere dag 5 minuten onder de koude douche geven verbluffende resultaten.


Hij is een van de meest charismatische en gepassioneerde mensen die ik ken. Een man met een boodschap die met hart en ziel iets voor de mensheid wil doen. Daar heb ik een enorm respect voor. Hij zal ook zeker live met het publiek aan de slag gaan. Tja en dat hij dan ook nog kan zingen, gitaar spelen en componeren en een beest op de bühne is... Ja, dan word je inderdaad “Soulbrothers”. Ik noem hem ook altijd mijn jongere broer.


De inspirerende woorden (en beelden!) van The Iceman/Wim Hof, de mix van ingetogen en uitbundige muziek van trommels, gongs, didgeridoo, gitaren en natuurlijk diverse fluiten en stevige rock elementen, zorgen voor een waar spektakel.2017 – 2018
Tibet - On The Roof Of The World

> more info: Nederlands / Deutsch
> press release & photo's

VIDEO
- Body Energy
- more video'sBiografie

Mr. Richard Parker

The Road of Hope
Featuring Coen Molenaar, Maya Lisa and others.

> more info


VIDEO
- Heartbeat
- Road of Hope


The Saliah Remixes
Remixes by Chris Hinze of the original 1983 album.

> more info


The Art of Baroque- Jazz- Dance & Worldmusic
Featuring Claron McFadden, Chris Hinze, Majid Bekkas & The Band

> more info

VIDEO
- Vrije Geluiden, VPRO TV
2 songs and interview, Nov. 8 2009


Africa Impressions
"What should I call this music? It’s really not that important. Call it lounge if you want, or reggae; world music; jazz. The name doesn’t matter. For me it’s all about the emotion, the sheer pleasure and the language of music."

> more info

Click here for (live) video's and photo's.


Tibet Impressions
Volume 3

This cd transports you to the unknown and fascinating world of the Tibetans, their monastic communities and their lives amidst the overwhelming surroundings of the Tibetan landscape.

> more info


The Chris Hinze Combination - Live
In Concert
Available at this website and in the shops.

> more info